Kjøp andeler i vårt tippelag!

Vi legger nå ut salg av andeler i vårt nye tippelag. Oddsomatic.no skal håndtere spillene på profesjonell måte og grasrotandelen går til Jømnvang. Hver andel koster 200 kroner og du velger selv hvor mange du vil kjøpe. Salget foregår fram til 1. oktober og deretter spiller vi ut året. Spillene blir satt hos Norsk Tipping og vi spiller for maks tre prosent av kapitalen pr dag. Får vi inn 100.000 kroner blir det med andre ord spilt for maks 3000 kr pr dag.

Oddsomatic.no har lang erfaring i spillhåndtering og er spillekspert hos Norsk Tipping med status som nettpartner. Vi kommer til å spille mest singler. Men vi vil også spille system de dagene vi ikke finner det rette spillobjektet. Kanskje vi også leverer inn en tippekupong i ny og ne…

Resultatet av vår spillportefølje blir kunngjort på [[www.oddsomatic.no]] (viser link til andelslaget senere) og de fleste dagene publiserer vi et spill på jomnvangsvenner.no og oddsomatic.no på facebook. Vi kommer tilbake med mer info senere. Men enn så lenge; – kjøp andeler i vår nye webshop. De blir behørig bokført og pengene tatt vare på inntil spillingen begynner i oktober.