Vilkår og betingelser

Registrering
For å handle hos Jømnvangs venner sin nettbutikk, kan du velge å registrere deg som kunde og bevare all informasjon om kjøp til senere, eller velge «hurtigkasse» uten å registrere deg. Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende ifølge loven være 18 år.

Adresseendring
Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse, telefonnummer og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på «Min side.» Registrert adresse vil være leveringsadresse. Hentemelding for pakker kommer via SMS, så du er selv ansvarlig for rett telefonnummer på din bestilling. Er telefonnummer ikke rett, kommer pakken i retur til oss og du vil bli belastet med ekstra fraktkostnader.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Du vil da bli kontaktet via telefon eller pr mail.

Betaling
Kjøp i Jømnvangs venner sin nettbutikk betales med Kredittkort. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss. Ved kjøp i Jømnvangs venner sin nettbutikk er alle transaksjoner sikret med et SSL-sertifikat.

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Jømnvangs venner sin nettbutikk. En kopi av angrerettskjema finnes på Jømnvangs venner sin nettside. Angreretten er 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e). Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd). Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper som hang-tags kan ikke være fjernet fra produktet.

Uavhentede pakker
Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Bytting
Dersom du ønsker å bytte mottatt vare, kontakt oss via post@jomnvangsvenner.no. Skriv tydelig hva du ønsker å bytte til, slik at vi får sendt deg riktig vare tilbake. Dersom du ber om kvittering hos Posten når du sender den, kan du følge pakken gjennom sporingsnummeret. Hvis du ønsker å returnere en vare er det viktig at byttet avklares med oss på epost, slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager. Ved bytte, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper som hang-tags kan ikke være fjernet fra produktet.

Heving av kjøp
Om du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet eksl. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at du har sendt varene inn til oss.

Reklamasjon
Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kan produktet sendes kostnadsfritt inn til Jømnvangs venner etter at dette er avklart pr epost. Det vil ikke bli tilbakebetalt porto om det sendes inn for egen regning. Husk å merke forsendelsen tydelig med hvem den er fra, og hvilket ordrenummer det gjelder. Nytt eller tilsvarende produkt vil bli sendt så fort vi har mottatt produktet som er defekt.

Returadresse
Produkter som skal i retur sendes til følgende adresse:

Jømnvangs venner
Grundsetvegen 2
2406 Elverum
Norge

Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer og hvorfor du returnerer varen.

Force Majeure
Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser Jømnvangs venner fra ansvaret for forpliktelser som Jømnvangs venner ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Jømnvangs venner sin kontroll.

Norsk lov
All personlig informasjon og betalingstransaksjoner er sikret i hht gjeldene norske lover.

 

Generelle vilkår

 • Ved avlyste musical- eller teaterforestillinger gir vi full refusjon, og ved avlyste pop/rock-konserter gir vi refusjon fratrukket administrasjonsgebyr.
 • Da Jømnvangs venner selger billetter til en forestilling og ikke til en konkret artist i ensemblet, tilbakebetales ikke pris for billettene dersom denne ikke medvirker i forestillingen.
 • Alle priser inkluderer gebyr til Jømnvangs venner og til våre agenter.

Bestillingsregler

 • Når Jømnvangs venner har mottatt din bestilling, vil betaling skje så snart alt er i orden.
 • I de tilfellene Jømnvangs venner sin kvote av billetter er utsolgt, gjøres en forespørsel (request) til vår leverandør, dette er også en bindende bestilling og betaling skjer omgående etter at bestillingen er bekreftet av vår leverandør.

Kundens ansvar

 • Kunden plikter å lese våre bestillingsregler før kjøpet.
 • Kunden plikter å lese eventuelle regler og annen viktig informasjon som kan stå på informasjonssiden for et arrangement, spesielt på sportsarrangement og konserter.

Kunden plikter å

 • Følge med på sin e-post da all korrespondanse skjer via mail.
 • Å selv kontrollere sin bestilling så snart den er mottatt. Eventuelle feil må umiddelbart gis beskjed om til Jømnvangs venner.
 • Å gi beskjed til Jømnvangs venner dersom man ikke har mottatt dokumentene innen 5 dager etter at de har blitt sendt. Jømnvangs venner gir kunden beskjed via epost når dokumentene sendes.

Eventuell reklamasjon må være oss i hende innen 14 dager etter at arrangementets dato for at vi skal kunne behandle klagen. Behandling av klager kan ta opp til 3 uker.
Eventuelle feil som ikke gis beskjed om innenfor denne tidsfrist, kan medføre kostnader for kunden.

Avbestillingsregler

 • Vær oppmerksom på at når dere har gjort en betaling eller en bestilling hos Jømnvangs venner, kjøper dere billettene for egen regning, billettene kan verken endres eller avbestilles. OBS! Om du har kjøpt avbestillingsforsikring gjelder vilkår for denne hvilket innebærer at avbestilling i visse fall da kan gjennomføres.