«Skal det vær’en bossa nå, da?»

Søndag 11. september kommer Øystein Sunde til Jømnvang i Elverum. Med seg har han Jømna og Elverums egen Tom Steinar Lund og Birger Mistereggen fra Rendalen. Uten å overdrive kan vi vel si at dette blir en begivenhet av de sjeldne. På Sundes egne hjemmesider skriver de følgende om konserten: «Sundes sanger ligger svært ofte … Les mer »

«Skal det vær’en bossa nå, da?»

Søndag 11. september kommer Øystein Sunde til Jømnvang  i Elverum. Med seg har han Jømna og Elverums egen Tom Steinar Lund og Birger Mistereggen fra Rendalen pluss Knerten Kamfjord på bass. Uten å overdrive kan vi vel si at dette blir en begivenhet av de sjeldne. På Sundes egne hjemmesider skriver de følgende om konserten: … Les mer »

Vårkonsert

Kjøp billett her   Les mer her

Vårkonsert 2016 med stjernelag!

  Fredag den 29. april er det klart for ny vårkonsert på Jømnvang. Dette er den sjuende i rekken og igjen er det et topplag som besøker dette tradisjonsrike forsamlingshuset. Foruten spillende husvert Tom Steinar Lund fra Jømna på gitar, stiller beat for beat-stjerne Frøydis Grorud på saksofon og fløyte, pluss rendølen Birger Mistereggen på … Les mer »

Tom og Viggo tilbake på Jømnvang

Den årlige vårkonserten på Jømnvang går i år av stabelen torsdag 30. april, altså kvelden før 1. mai. I år presenterer den faste musikalske vert, TOM STEINAR LUND, et gjensyn med den gamle Jømnvang-favoritten VIGGO SANDVIK. Publikum kan således vente seg såvel Vidar Sandbeck som Vazelina Bilopphøggers-klassikere i drivende, ellevilt samspill. Ved siden av egenartede og vemodig vakre gitar-toner, … Les mer »

Kom og Dans på Jømnvang

Mandag den 17. november starter Kom og Dans opp igjen sine kurs på Jømnvang. Tage Hansen og Berit Hals vil da seks mandager framover, fire før jul og to etter nyttår, undervise i bugg. Svingende toner og svingende rytmer skal læres bort. Kurset begynner altså mandag den 17. november kl 18.00 på Jømnvang. – Vi … Les mer »

Snart jubileumskonsert!

Det pirrer i kroppen og jeg gleder meg; Lørdag er det jubileumskonsert på Jømnvang! Stolene er satt ut og venter på publikum. Alt er vasket og striglet og alle avtaler er gjort. Han Toto med sin Hilde, han Tage med sin Berit og’n Terje med sin Bente er klare. Og’n Tor Kristian er klar for … Les mer »

Nyheter

Kjøp andeler i vårt tippelag!

Vi legger nå ut salg av andeler i vårt nye tippelag. Oddsomatic.no skal håndtere spillene på profesjonell måte og grasrotandelen går til Jømnvang. Hver andel koster 200 kroner og du velger selv hvor mange du vil kjøpe. Salget foregår fram til 1. oktober og deretter spiller vi ut året. Spillene blir satt hos Norsk Tipping … Les mer »

Jømnvangs venner på nett

Det er med stor glede vi lanserer ny nettside for Jømnvangs venner. Nettstedet er tilpasset alle typer medier, – PC, nettbrett og mobil, – og er lett å bruke. På sida finner du informasjon om Jømnvang og om aktivitetene der. I tillegg har vår leverandør, Zondo Norge AS, laget en webshop hvor du kan kjøpe … Les mer »